Navigatie
Vorige Artikel 4 van 37 Volgende

T-shirt - IT'S ME...

€ 14,95 (inclusief 21% btw)

Loose-fit unisex T-shirt met als opdruk op de voorkant 'IT'S ME....' en op de achterkant 'IT'S ALWAYS BEEN ME' . Laat de wereld zien dat jouw kind mooi is zoals hij/zij is!

Maatadvies: de shirts vallen als de grootste maat

Samenstelling: 100% katoen

LET OP: LEVERTIJD BEDRAAGT EEN WEEK

Ter ere van ons tweejarig bestaan hebben wij in samenwerking met de twee toffe webshops BabyinStijl en River20Four drie toffe statement shirts ontworpen. Wij vinden dat een kind een kind hoort te zijn, vooral nu in deze maatschappij. Voor vele kinderen is dat niet vanzelfsprekend, omdat er tegenwoordig al op jonge leeftijd van je wordt verwacht dat je perfect moet zijn of net zoals de rest. Wij vinden dat ieder kind perfect is zoals hij/zij is. Maakt niet uit waar je vandaan kom, wat je geslacht is of wat voor handicap je hebt. Jij bent wie je bent, zo mooi en zo uniek!  Wij vinden het belangrijk dat een kind als zichzelf moet kunnen opgroeien met zelfvertrouwen en zonder schaamte. Iets wat we graag aan alle kinderen willen meegeven is dat ze altijd dicht bij zichzelf moeten blijven. Wees jezelf dan ben je al anders genoeg ?. Accepteer en respecteer elkaar. Zo deel je zelf ook mee aan een mooiere wereld!

Sta jij hier ook achter? Steun dan ons campagne! Doe via social media mee met onze Crazy Face Challenge. Maak met dit shirt een zo gek/grappig of wat voor foto dan ook met de hashtag #dimplescrazyfacechallenge en wij zullen deze reposten. 

© 2016 - 2019 Dimples 'Nd Cheeks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel