Dimples 'Nd Cheeks is een online webshop die zich richt op de allerjongste fashionliefhebbers tussen de 0 en 6 jaar. Wij vinden het belangrijk dat de meeste kleding die gedragen wordt milieuvriendelijk is. Juist voor de kinderen is het belangrijk dat ze in een milieuvriendelijke wereld opgroeien. Het beste voor je kind staat bij ons op nummer een. GOTS gecertificeerde kleding zijn niet aangetast door chemicalien waardoor ze goed zijn voor het milieu en automatisch ook goed voor ons. De meeste items die wij hier bieden zijn GOTS gecertificeerd. Alle andere items bestaan vrijwel allemaal uit natuurlijke stoffen (zoals katoen) wat dus ook niet schadelijk zijn.

Waarom Dimples 'ND Cheeks?

Voor echte exclusiviteit ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben namelijk maar een beperkt aantal voorraad van de meeste items waardoor we jou als klant bieden dat je echt exclusieve items in handen hebt! Dat betekent dat als een item niet meer op voorraad is deze ook niet meer terug zal komen in de shop. OP is bij deze dan echt OP.

Onze motto is 'Be cool. Be different. Be you'.  Onze kinderen horen op te groeien in een omgeving waar ze een kind kunnen zijn, maar vooral waar ze zichzelf kunnen zijn. In de maatschappij van nu is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven en je kind(eren) door te geven om dat ook te doen. Wij hebben er bewust voor gekozen om alleen kleding te bieden die unisex zijn, omdat wij geen onderscheid willen maken tussen jongens en meisjes. We worden in deze maatschappij te vaak in hokjes geplaatst. Wij hopen dat dat in de toekomst minder zal zijn en daar willen wij graag een steentje aan bijdragen. Daarnaast is het ook makkelijker om keuzes te maken en wellicht de kleding te herbruiken voor een nieuwe spruit in het gezin of in de familie. Zo draag je zelf ook een beetje bij aan het milieu. Het begint tenslotte allemaal bij jezelf.

De kleding van onze toffe merken zijn urban, cool en minimalistich en dat is ook precies wat wij uit willen stralen. De merken die wij op dit platform voor de coole kids bieden zijn bewust gekozen. Ieder merk heeft haar eigen unieke stijl, maar toch zijn alle merken goed met elkaar te combineren. Zo is een complete outfit snel en makkelijk gekozen! Ook zijn de meeste merken niet te verkrijgen in Nederland. Wij willen die exclusiviteit bieden door de merken te kiezen die ook daadwerkelijk bij elkaar passen zodat jij als ouder, oma of opa, oom of tante, broer of zus of wie dan ook in een keer kunt slagen. In deze maatschappij hebben wij al zo weinig tijd, wel zo makkelijk toch?

 

 

© 2016 - 2020 Dimples 'Nd Cheeks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel