Hoeveel dagen retourrecht heb ik?

U kunt uw artikel(en) zonder enige reden tot 14 dagen retouren, mits ze niet zijn gebruikt en gewassen, met aangehecht prijskaartje en in originele verpakking zijn. Voor het retourneren zou u dit via email kenbaar moeten maken. U kunt een email sturen naar: info@dimples-nd-cheeks.nl . Graag ontvangen wij daar de volgende gegevens bij:

  • Uw naam
  • Uw factuurnummer
  • Uw rekeningnummer waarmee u ook de betaling hebt verricht (hier storten wij het geld op terug)

Let op! De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Het bedrag van de door u terugstuurde artikel(en) wordt teruggestort op het moment dat wij deze hebben ontvangen. Het duurt meestal een paar dagen voordat het bedrag op uw rekening te zien is.

 

Ik wil hetzelfde artikel in een andere maat ruilen, kan dat?

Het komt natuurlijk weleens voor dat bij het passen van een kledingstuk de maat toch iets te klein of te groot is. Mocht het zo zijn dat u hetzelfde artikel wilt ruilen naar een andere maat dan kunt u een email sturen met als onderwerp: Ruilen. Wij sturen u het artikel in de gewenste maat, mits voorradig, zo spoedig naar u op. Mocht de gewenste maat niet meer op voorraad zijn, dan mag u zelf kiezen of u het artikel wilt ruilen voor iets anders of uw geld terug. Uiteraard bespreken wij dit met u in overleg.

Let op! De verzendkosten voor het terugsturen van artikelen zijn voor eigen rekening!

 

 

 

 

© 2016 - 2020 Dimples 'Nd Cheeks | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel